Kilpailuohje

TÄSSÄ OHJEITA / TIETOJA KILPAILUUN VALMISTAUTUVILLE URHEILIJOILLE:

 

KILPAILUN JOHTAJA: Seppo Nuuttila

 

JÄRJESTELYTOIMIKUNTA: Seppo Nuuttila puheenjohtaja, Ari Jussila, Risto Laari, Petri Lipsanen, Eila Mattinen, Jukka Mäkirinta, Reino Paukkonen, Paavo Pystynen, Pekka Toivakka, Tero Uronen ja Jaakko Hasu.

 

LÄHTÖ JA MAALI: Kourulan liikuntahallin pohjoispuolella sisäänkäynnin kohdalla. Lähtö klo 12.00 liikuntahallin hiekkakentältä.

 

KILPAILUKANSLIA: Kourulan liikuntahallissa, Katajakatu 12. Avoinna 8.30-

 

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN: Kilpailukansliassa paikan päällä viimeistään klo 11.00. Takaraja on ehdoton. Virallista aikaa ei voi muuten itselleen saada. HUOM! Huomioi ruuhka, ole ajoissa paikalla älä jätä viime tinkaan!

 

TURVALLISUUS

Osanottajat juoksevat/kävelevät omalla vastuullaan. Järjestäjä ei ole vakuuttanut osanottajia. Pääasiassa juostaan kevyen liikenteen oikeanpuoleista reunaa. Omakotitalojen pihoista tulevaa liikennettä on syytä varoa. Ensiapuryhmä. 

 

AJANOTTO

Ajanottosiru tulee juoksijan kilpailunumeroon.

 

JUOMA-ASEMAT

Reitillä on 2 juomapistettä. Juomapiste nro 1 on Katajakadulla ja nro 2 lähellä kääntöpaikkaa. Juomapisteiden väli n. 5km. Tarjolla on vettä ja urheilujuomaa, maalissa myös mehua. Mahdolliset omat juomat tulee toimittaa liikuntahalliin kisakansliaan. Omissa juomapulloissa pitää olla merkinnät mille juoma-asemille ne pitää toimittaa.

 

PUKEUTUMINEN, PESEYTYMINEN, TAVAROIDEN SÄILYTYS JA WC

Toimintakeskuksen tiloissa, missä myös suihkut wc:t ja saunat. Tavaroiden säilytysmaksu 2e/hlö.

HUOM! Myös reitillä on bajamaja wc:t maalin kohdalla 2kpl ja lentoaseman kääntöpaikalla 2kpl. 

 

PALKINNOT 

Mitali ½- maratoonareille ja hölkkään/kävelyyn osallistuneille.  ½- maratonin sarjoissa tuote- ja tavarapalkinnot. 1/2-maratonilla yleisissä sarjassa palkitaan 3 parasta, 40v, 50v ja 60v -sarjoissa 3 parasta. Hölkkäsarjassa on arvontapalkinnot. 

 

PALKINTOJENJAKO 

Mitali heti maalissa. Muut palkinnot hiekkakentän alueella klo 14 alkaen. Kilpailupaikalta noutamattomia palkintoja ei lähetetä. Ne voi noutaa LUM:n toimistolta. Arvontapalkintojen voittajien nimet löytyvät info-taululta ja ne voi noutaa tapahtuman aikana palkinnonjakoalueelta.

 

TULOKSET

Tulokset nähtävillä reaaliaikaisena internetissä (http://resultservice.fi/2016/etelasaimaa/) tai LUM:n kotisivuilla.

 

KESKEYTTÄMINEN

Keskeyttämistapauksessa ilmoittaudutaan lähtö- maalipaikalla olevalle toimitsijalle.

 

MUUTA 

Ennakkoilmoittautuneiden osanottomaksuja ei palauteta. Mikäli poisjäänti johtuu terveydellisistä syistä, niin lääkärintodistusta vastaan osallistumisoikeus voidaan siirtää ensi vuoden tapahtumaan.

 

TIEDUSTELUT

Jaakko Hasu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 050-5555 201 tai Seppo Nuuttila p. 040- 8251 185

 

                       

             TERVETULOA TAPAHTUMAAN! 

 

   UK Koskimies