Haastekampanja - Kuntoillaan yhdessä

Haastekampanja on Etelä-Saimaa puolimaratonin 10,55 km:n hölkkää koskeva kampanja, jonka tavoitteena on saada kaverit ja tuttavat kuntoilemaan yhdessä! Tämä sopii hyvin myös työpaikkojen tyky- tai liikuntapäiväksi, jolloin työnantaja voi tukea helpommin työntekijöiden liikuntaharrastusta maksamalla ryhmän liikuntakerran helposti yhdellä maksulla ja edullisemmin!

 

Haastekampanja on voimassa ennakkoilmoittautumisajan eli aina 30.4 asti. Ilmoita itsesi ja tuttavasi tai vaikkapa työpaikan henkilökunta yhdessä puolimaratonin yhteydessä kierrettävään 10,55 km hölkkä / kävelysarjaan.

Kun teitä on 5 henkilön ryhmä niin maksat vain 4:stä ja jos teitä on 10 henkilön ryhmä niin maksat vain 7:stä*.

Eli hölkkäsarjan normaali ilmoittautumismaksu on 25 e/hlö. Ryhmäilmoittautumisessa maksat 5 henkilön ryhmästä 100e (á 20 e/hlö) ja 10 henkilön ryhmästä 175e (á 17,50 e/hlö)*.

Kaikki haastekampanjan kautta osallistuneet ovat aivan normaalisti mukana ennakkoilmoittautuneiden arvontapalkintokisassa, ja muissa ennakkoilmoittautuneiden eduissa, jotka koskevat hölkkäsarjaa. Kilpailu tapahtuu aivan normaalisti ja kaikki saavat oman henkilökohtaisen ajan hölkkäsarjasta ja oman mitalin.

 

* Haastekampanja on voimassa vain 10,55 km hölkkä/kävelysarjassa, ei puolimaratonilla. Samaan ryhmään voi kuulua sekä miehiä että naisia, mutta kaikkien on osallistuttava 10,55 km matkalle, joten kaikki voivat helposti ottaa haasteen vastaan. Samasta yrityksestä voi olla mukana useampia ryhmiä, mutta sama henkilö ei voi kuulua kuin yhteen ryhmään. Ilmoittautuminen pitää hoitaa yhdellä kertaa ja yhdellä maksulla ilmoittamalla kaikki ryhmään kuuluvat henkilöt kerralla. Jälkikäteen ryhmään ei voi lisätä tai vaihtaa ilmoittautuneita. Haastekampanja on mahdollista vain kun kaikilla on sama seura / team-nimi esim. Team Etelä-Saimaa tai Sports by LUT, jolloin heidät tunnistetaan haastekampanjan avulla osallistujiksi. Maksua maksettaessa maksetaan koko ryhmä yhdellä kertaa ja viitteenä on seura / Team nimi. Haasteeseen ei voi liittää muita alennuksia. Järjestäjä pidättää oikeuden tarkentaa haastekampanjan ilmoittautumisen sääntöjä.

HUOM! Haastekampanjan ilmoittautumiset suoraan sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

   UK Koskimies