Harjoitusmaksut

Hinnat muodostuvat ryhmän harjoitusmäärien mukaan ja ovat ryhmäkohtaiset eikä lapsen urheilukoulun hinta näin muutu, vaikka hän ei kaikkiin harjoituksiin pääsisi osallistumaan. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan aina ennen uuden maksukauden alkua.

Harjoitusmaksu sisältää:

  • ohjauksen
  • yleisurheilulisenssin (8-13v lisenssin haltijoille postissa Spurtti News lehti)
  • vakuutuksen
  • kaikkien LUM:n järjestämien kisojen osallistumismaksut
  • piirinmestaruuskisojen osallistumismismaksut

Kesäryhmissä:

  • urheilukoulupaita
  • Kyyditykset mm. PM kilpailuihin, seuracuppiin

Syyskaudellä 2017 maksut päivittyvät. Uutena Urheilukoulut ja nuorisovalmennusryhmät siirtyvät Lapsivanhempiryhmien, sisujengin ja liikkareiden kanssa kolmeen maksukauteen. Kausimaksut esitettynä alla olevassa taulukossa. Syyskausi-ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle. 

RYHMÄ

HINTA/kesä

HINTA/syys

HINTA/kevät

Lapsi-vanhempiryhmä

100 euroa

 100 euroa  100 euroa

Liikuntaleikkikoulut

 95 euroa

 95 euroa  95 euroa

Urheilukoulut 1 harj./vk

110 euroa

 80 euroa  80 euroa

Nuorisovalmennusryhmä 2 harj./vk

130 euroa

 85 euroa  85 euroa

Nuorisovalmennusryhmä 3 harj./vk

145 euroa

 95 euroa  95 euroa

Erityislasten Sisujengi

90 euroa

 90 euroa  90 euroa

Maksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ensisijaisesti suoraan nettipankin kautta tai poikkeustapauksissa laskulla. Maksu maksetaan kokonaisuudessaan. Mikäli lapsi ei jatka: ilmoitus nuorisopäällikölle tai toimistosihteerille viimeistään ENSIMMÄISEN HARJOITUSKERRAN JÄLKEEN, jolloin maksusta palautetaan 80%, tämän jälkeen tehdyistä lopettamisilmoituksista ei makseta palautuksia.

Yleisurheilulisenssi ja vakuutus

Lappeenrannan Urheilu-Miehet on toiminnan järjestäjänä velvoitettu vakuuttamaan kaikki liikuntaleikkikoululaiset ja urheilukoululaiset, joiden hintaan vakuutus kuuluu. Näin ollen vakuutuksen osuutta ei pystytä alentamaan urheilukoulujen hinnasta.

Lapset ja nuoret vakuutetaan Suomen Urheiluliiton yleisurheilulisenssiin kuuluvalla vakuutuksella, joten vakuutus astuu voimaan kun lapsen urheilukoulumaksu on maksettu ja seura on välittömästi sen jälkeen hankkinut lapselle yu-lisenssin. Jos urheilukoulumaksua ei ole maksettu niin lapsella ei ole voimassa olevaa vakuutusta seuran puolesta. Lisenssimaksun yhteydessä urheilukoululaisen syntymäaika ja osoitetiedot viedään yleisurheilurekisteriin, josta ne luovutetaan kilpailukalenteri.fi-palveluun, kilpailunjärjestäjille (ml. tulospalvelun toteutus), Tilastopajaan sekä tarvittaessa lisenssivakuutuksen voimassaolon tarkistamiseksi vakuutusyhtiölle. Voit tutustua yleisurheilupassin vakuutusturvaan Suomen Urheiluliiton nettisivuilla www.sul.fi.

   UK Koskimies