Harjoitusmaksut

Harjoitusmaksu sisältää:

- ohjauksen

- yleisurheilulisenssin (8-13v lisenssin haltijoille postissa Spurtti News lehti)

- vakuutuksen

- kaikkien LUM:n järjestämien kisojen osallistumismaksut

- piirinmestaruuskisojen osallistumismismaksut

- Vattenfall seuracupin osallistumismaksut

- bussikuljetukset niihin kisoihin, joihin yhteiskuljetuksia järjestetään (esim. Vattenfall seuracup, osa PM-kisoista, TIJG pikkubusseista seura maksaa osan)

- kesäkauden ryhmissä t-paita

Hinnat muodostuvat ryhmän harjoitusmäärien mukaan ja ovat ryhmäkohtaiset eikä lapsen urheilukoulun hinta näin muutu, vaikka hän ei kaikkiin harjoituksiin pääsisi osallistumaan. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan aina ennen uuden maksukauden alkua. Lapsi-vanhempiryhmä, Liikuntaleikkikoulut ja Erityslasten Sisujengillä on kolme maksukautta (kesä, syksy, talvi). Urheilukouluissa on kaksi maksukautta (kesä, talvi).

* Lasku lähtee sähköisesti ilmoittautumisen jälkeen. Maksu maksetaan kokonaisuudessaan. Mikäli lapsi ei jatka: ilmoitus nuorisopäällikölle tai toimistosihteerille viimeistään ENSIMMÄISEN HARJOITUSKERRAN JÄLKEEN, jolloin maksusta palautetaan 50%, tämän jälkeen tehdyistä lopettamisilmoituksista ei makseta palautuksia.

RYHMÄ

HINTA

Lapsi-vanhempiryhmä

95 euroa

Liikuntaleikkikoulut

90 euroa

Urheilukoulut 1 harj./vk

105 euroa

Urheilukoulut 2 harj./vk

125 euroa

Urheilukoulut 3- harj./vk

140 euroa

Erityislasten Sisujengi

80 euroa

Yleisurheilupassi ja vakuutus

Lappeenrannan Urheilu-Miehet on toiminnan järjestäjänä velvoitettu vakuuttamaan kaikki liikuntaleikkikoululaiset ja urheilukoululaiset, joiden hintaan vakuutus kuuluu. Näin ollen vakuutuksen osuutta ei pystytä alentamaan urheilukoulujen hinnasta.

Lapset ja nuoret vakuutetaan Suomen Urheiluliiton yleisurheilupassiin kuuluvalla vakuutuksella, joten vakuutus astuu voimaan kun lapsen urheilukoulumaksu on maksettu ja seura on välittömästi sen jälkeen hankkinut lapselle yu-passin. Jos urheilukoulumaksua ei ole maksettu niin lapsella ei ole voimassa olevaa vakuutusta seuran puolesta. Voit tutustua yleisurheilupassin vakuutusturvaan Suomen Urheiluliiton nettisivuilla www.sul.fi ja sieltä kohdasta yu-passit.

   Intersport Myllymäki